JoGé Services biedt de volgende diensten . .

 

 

 

Inpakken en exportklaar verpakken van alle soorten snijbloemen

Hierbij hebben wij ook de mogelijkheid om de dozen te voorzien van labels met daarop de inhoud van de doos. Als de zending verzendklaar is kunnen wij U een pakbon sturen met daarop exact wat er in welke doos zit.

Tevens verzorgen wij alle soorten voorbehandeling van bloemen.

Opbouwen en transportklaar maken van rolcontainers of pallets.

Bij deze dienst halen wij de bloemen of planten op van uw locatie, en gaan deze vervolgens volgens uw eisen transportklaar maken. Daar wij over een laaddock beschikken is het tevens mogelijk dat de zending direct bij ons geladen wordt.

Uitpakken en veilingklaar maken van importbloemen.

van den Berg verwerkingslijnDe originele bezigheid van JoGé is import verwerken. De laatste jaren gebeurt dit niet meer zoveel, maar de dienst blijft beschikbaar. Voor de importverwerking hebben wij een van den Berg bloemenlijn staan die de bloemen op maat snijdt en er eventueel een elastiek om bind. 

 

 

 

Vervoer van uw locatie naar JoGé en vice versa.

Bij alle diensten is vervoer mogelijk. Wij beschikken over een vrachtwagen met laadruimte voor 14 veilingkarren, en een bestelbusje voor eventuele kleine spoedzendingen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt hiervoor een vergoeding gerekend.

 

Ook bestaat de mogelijkheid om speciale prijsafspraken te maken voor "Standing Orders". Vereisten voor dit soort afspraken zijn wel dat er van te voren vaste aantallen voor vaste dagen in een bepaalde periode worden vastgelegd.

 

Terug naar boven